Sygjerime
3 posters
Faqja 1 e 1
Sygjerime
Ketu mund te shkruani sugjerime te ndryshme qe keni per faqen shkodra.catsboard.com
Na ndihmoni qe cdo gja te jete ok!
Na ndihmoni qe cdo gja te jete ok!
turkatunari- Shok i forumit
-
Numri i postimeve : 74
Registration date : 19/05/2008
Re: Sygjerime
Na u qerrune syte nga sfondi i zi dhe shkrimet me ngjyra... kshu eshte bukur po jo komode...
Mirmbrema ne rralle te pare! Ne fund te firmes jo por e ke ne cepin e djathte te postimit statusin online...e ke te shenuar me tre pika jeshile...Ndersa tek firma nuk e di...megjithate do shoh...
flm shume sja kisha idene ksaj gjeje... po mund te shkruash ON ose OFF apo ONLINE apo OFFLINE ose shqip fare...
nuk eshte si ne msn qe mund ta zgjedhesh statusin por nese je online aty del qe je dhe nese jo nuk del asgje...dmth nuk mund ta zgjedhesh ti...tani ika une per te ngrene...ciao...
1)te befte mire...
2)them nese je online te shkruhet edhe ON ose ato gjerat e tjera bashke me 3 pikat jeshile... pastaj e di se sjemi ne msn se meqene nuk futesha fare :P
2)them nese je online te shkruhet edhe ON ose ato gjerat e tjera bashke me 3 pikat jeshile... pastaj e di se sjemi ne msn se meqene nuk futesha fare :P
flm...shiko une nuk mund te modifikoj opsionet e serverit se po te ishte ashtu do kisha bere dhe shume ndryshime te tjera...por une mund te ndryshoj temat kryesore te forumeve, portalin, menune, shkrimet, etj etj por modifikime ne komandat e serverit jane te caktuara ashtu dhe nuk jane te modifikueshme...ca ke me msn ti mi? Pse nuk ke hyre? Se aty ekziston dhe nje opsion block per ata qe nuk ke deshire te flasesh apo ste pelqen fare msn-ja...
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi