Pse Femrat Shqiptare Reagojne Keq Kur U Ben Nje Kompliment..
+2
vogelushja rrapatushja
Mistrec_lacian
6 posters
Faqja 1 e 1
Pse Femrat Shqiptare Reagojne Keq Kur U Ben Nje Kompliment..
Pse Femrat Shqiptare Reagojne Keq Kur U Ben Nje Kompliment..???
Re: Pse Femrat Shqiptare Reagojne Keq Kur U Ben Nje Kompliment..
ta them un pse-ne ty. se ju ne vend te flisni 1 llafe te hajrit thoni budallalleqe.se kam me te gjith e. vetem me ca.ate qe kane x ta then ta thone tamam duke heq menjane arrogancen,budallallekun,jo per gje po mund edhe te qellosh e shoqeruar nga prinderit edhe vihesh ne siklet...
vogelushja rrapatushja- Moderatore
-
Numri i postimeve : 87
Registration date : 24/06/2008
pytja ishte kompliment... jo budallalik nejse...
Une nuk reagoj keq nqs komplimenti eshte ne kuptim te drejte per drejte dmth pa kunja. Femrat e tjera se di ndoshta per tju shmangur sepse mund te kene te dashur ose jane te fejuara etj. etj.
Une nuk reagoj keq nqs komplimenti eshte ne kuptim te drejte per drejte dmth pa kunja. Femrat e tjera se di ndoshta per tju shmangur sepse mund te kene te dashur ose jane te fejuara etj. etj.
une mendoj qe juve i beni komplimente vajzave te papjekura sepse reagojne menjehere sepse e marin per keq,dhe hiqen bejne interesanten sepse mendojne se c'jane i kam kaluar keto gjera me besoni edhe kur rritesh e kupton qe dikur ke bere vetem ''idjotesira''me djemte,kur i mendoj me vjen keq qe kam reaguar ne ate menyre,sepse kemi djem te mrekullueshem puccccccc djema .edhe juve goca
Edita- Super Aktive
-
Numri i postimeve : 217
Registration date : 03/07/2008
kush te ka then ty se reagojne keq a? ...
lina-girl- Anetare aktiv
-
Numri i postimeve : 222
Registration date : 24/06/2008
Mua nuk me duket e vertet se reagojn keq te gjitha, pavaresisht disa vajza qe per mua e kane shuuuuuuuuuum gabim.
sy engjellja- Anetare aktiv
-
Numri i postimeve : 423
Registration date : 22/06/2008
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi