Mir apo keq me qen i\e dashururar..?
+2
vogelushja rrapatushja
Mistrec_lacian
6 posters
Faqja 1 e 1
Mir apo keq me qen ie dashururar..?
Mir apo keq me qen i\e dashururar..?
Si mendoni, eshte me mire te kesh nje lidhje serioze dhe te jesh i/e dashuruar apo te mos kesh???
Si mendoni, eshte me mire te kesh nje lidhje serioze dhe te jesh i/e dashuruar apo te mos kesh???
Re: Mir apo keq me qen i\e dashururar..?
cdo gje ne kohen e vet.normalisht qe njeriu lind dhe vdes vetem megjithate gjate rruges se jetes haset me njeriun e duhur ose jo.te jesh e dashuruar me njeriun e duhur do ishte mir fare .probl esht se jo gjithmon ndodh 1 gje e tille.rendesi ka qe gjerat me te cilat hasesh te te bejn 1 njeri te lumtur.tani ti pergj troc fare temes se u zgjata shume:sjam e dashuruar megjithate se besoj se do ishte dicka e keqe dashuria.
vogelushja rrapatushja- Moderatore
-
Numri i postimeve : 87
Registration date : 24/06/2008
ashtu mendoj dhe une dmth si rrapatushja...megjithese se dashurine se kam provuar, ndoshta fiksimin ne nje femer po por dashurine e vertete ende jo...shpresoj qe te gjej njeriun e duhur qe mos te bie ne dashuri me ndonje qe si plas fare per mua...
per mendimin tim dashuria esht gjeja me e bukur ne kete bot por kjo gje varet nga partneri nese te do nese ka dashur ke gjithcka
Musafir- Vizitor
Plotesisht dakord me ty Klodi.
sy engjellja- Anetare aktiv
-
Numri i postimeve : 423
Registration date : 22/06/2008
klodi shkruajti:per mendimin tim dashuria esht gjeja me e bukur ne kete bot por kjo gje varet nga partneri nese te do nese ka dashur ke gjithcka
Bravo!!!
Per mua deri tani MIRE
flm por gabimet jan te shumta ne duashuri kete e them sepse e kam nga eksperienca megjithse jam i vogel por e kam perjetu nje eksperienc te keqe nga dashuria por gjithsesi mendoj se esht bukur te dashurosh edhe te te dashurojn
Musafir- Vizitor
Klodi nuk ke qi besh gabimet dhe zhgenjimet jane gjithmon,edhe une e vogel jam por e kam provuar zhgenjimin, megjithse e kemi kuptuar shpejt dhe jemi perseri bashk por gabimet perseri me duket se nuk kane mbarim.
-
por cdo njeriut i uroj nje dashuri pa ndarje sepse ndarja esht shum e dhimshme
Musafir- Vizitor
Varet me qar personi je dashuru.
-
Sa e merzitshme kur qellejn djemt te pa bes (jo te gjith jan njesoj)
-
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi