Sa femije duhet te kete nje familje?
5 posters
Faqja 1 e 1
Me sa femije???
Re: Sa femije duhet te kete nje familje?
Une mendoj se gjithmone nje femije i duhet nje shok ne kete rast femija tjeter...
edhe une ashtu mendoj...ne kete rast prinderit e mi kane bere zgjedhjen e duhur pasi edhe ne 2 jemi biles ketu eshte dhe vellai tjeter, me nickname jozefin me duketxhuliaDi shkruajti:Une mendoj se gjithmone nje femije i duhet nje shok ne kete rast femija tjeter...
hahhahahahha mire qe ja mbake mend... kurse ne jemi 5 motra jo se ndihem keq po pak si shume me duken megjithese s'po i rris une por duhet te kesh mundesi ti besh gjithe kto qe ti mbash me gjitha kushtet sigurisht...
shume nuk jane kurre por po me vjen keq qe nuk paske nje vella gjithsesi mjafton ta doni njera-tjetren dhe ta kaloni mire gjithmone...
Flm vllau vetem per telashe eshte do me pelqente ta kisha nje vetem per prove jo pergjithmone
po ja me ke mua pasi as une nuk kam moter dhe do behemi keshtu per prove...
ai eshte me i vogel mi gjithmone me pyet mua, pastaj ai eshte nje por ti duhet te besh mbledhje me te gjitha motrat qe te jene dakord per mua...
hahahhahah edhe ato jane me te vogla me pysin gjithmone mua...
atehere iku ai muhabet jemi vella dhe moter...tani fillojme te ngaterrohemi? hahaha...
hahahhah jo jo se une jam moter e mire po deshe me u zene ke vllaun
un mendoj se nje familje shqipetare duhet te bej nga 1 skuader futbolli..po si do e shtojme shiptarine me gure hahahah
Edita- Super Aktive
-
Numri i postimeve : 217
Registration date : 03/07/2008
hahhahahahhhahahha ti gjitha rolet i do... bububu je vllau im dhe . (pik) s'ka tranjera e stertraniera ktu...
nje trajnier e kam por kur te vendos ta bej skuadren atehere ndoshta mundet te mar nje arbiter hahah
Edita- Super Aktive
-
jo rehat jam
Edita- Super Aktive
-
Per mendimin tim mendoj se eshte normale qe nje familje te ket te pakten 15 vete sepse kur te vij pune per kampinatin boteror te marrin pjese te gjithe
11 lojtare edhe 4 ne stol rezerve.hihihihih
11 lojtare edhe 4 ne stol rezerve.hihihihih
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi