Cila eshte mosha perfekte per t'u fejuar ose martuar?
5 posters
Faqja 1 e 1
Cila eshte mosha perfekte per t'u fejuar ose martuar?
Cila eshte mosha perfekte per t'u fejuar ose martuar sipas mendimit tuaj?
Re: Cila eshte mosha perfekte per t'u fejuar ose martuar?
Une kur tme thot zemra ime e logel .... perfektja mes 20 dhe 26 (per martese) ndersa fejese varet edhe pak me para ndoshta.....
sy engjellja- Anetare aktiv
-
Numri i postimeve : 423
Registration date : 22/06/2008
Harrova me than se iher du me e shty me dashnore.haha
xhuliaaaaa ...e bera kete teme vetem qe te nxirrja gabim per ate qe me ke thene qe je ende i vogel qe te fejohesh...e mban mend...nejse ske faj ti jo....
dioni shkruajti:xhuliaaaaa ...e bera kete teme vetem qe te nxirrja gabim per ate qe me ke thene qe je ende i vogel qe te fejohesh...e mban mend...nejse ske faj ti jo....
me shkoi mendja njer po se besova nese e ke hap kastile per kte pune nejse nejse... kur ta gjesh me thuj motles njer pastaj shofim e bejm
c'te gjej une mi une te kam thene ty te ma gjesh ose shko tek nje fotokopje beja nje kopje vetes dhe jemi ok bashke...hhihihi...megjithese kemi dhe goca te tjera te mira ketu ne forum kemi dhe sy engjellen por s'me pranon mua ajo se e ka nje...
po meqe jemi ketu...thashe mos te shkojme larg...hihihi...jo mi jo po une vetem juve te forumit ju njoh nuk njoh akend ketu ne litali...
Nejse mosha jote ngelet nga 20 e me vone po se besoj me vone ti je tu prit mezort :D
jo ne fakt eshte e vertet se me jane vene disa njerez qe te me fejojne me zor...hihihi...por jo jo jam heret edhe njehere per fejes...me duhet edhe pak eksperience e bukur ose e keqe qe te kuptoj vertete rendesine e personit qe do kaloj gjith jeten me te ose do krijoj familje pasi jane gjera qe ne i mendojme pak ne kete moshe....
dioni shkruajti:jo ne fakt eshte e vertet se me jane vene disa njerez qe te me fejojne me zor...hihihi...por jo jo jam heret edhe njehere per fejes...me duhet edhe pak eksperience e bukur ose e keqe qe te kuptoj vertete rendesine e personit qe do kaloj gjith jeten me te ose do krijoj familje pasi jane gjera qe ne i mendojme pak ne kete moshe....
Aaaaaaaaaaashtuuuuuuuuuuuuuu
Dion me ate qe kam ndoshta po ndahem por me ka hyr friga qe te lidhem prep pa e njoftur mir se me ke kam pun (kuptoje )
-
ne rralle te pare shpresoj qe mos te ndahesh me ate qe ke me siguri e do...dhe persa i perket kesaj qe nuk do lidhesh prap pa e njohur mire personin me te cilin do lidhesh ke shuuuum te drejte pasi po te ndodhi e keqja do ta vuash per gjith jeten...keshtu qe edhe une them se ke te drejte dhe mos u merzit edhe nese mbetesh vetem se me mire vetem (si une) sesa me nje qe te shakton plage ne zemer....
Do shikoj a do ndahem apo jo do flas me te mendia me thot te ndahem zemra me thot jo.
-
Me me nigju mu degjon mendjen se kam ma shum te drejt aja.haha
E di ku e ke hallin ti e di
-
Per mu nuk a as i keq e as i mir halli jot
-
thon qe dashuria nuk njeh mosh,po martesa po ama hehe,mosha me e mir do ishte mbi 24 vjeq,ateher thon se je me kemb ne toke,tani akoma ne ajer
lina-girl- Anetare aktiv
-
Numri i postimeve : 222
Registration date : 24/06/2008
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi