POEZI
+6
xhuliaDi
lina-girl
vogelushja rrapatushja
Xhulio
Jozefin
lani
10 posters
Faqja 5 e 6
Faqja 5 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: POEZI
Dashuria eshte ndjenja me e forte ajo qe te ben te kalosh qdo situat dhe qe je ne gjendie te besh gjithqka per personin qe don
Dion te filloj te shkruaj me hollesi per dashurin nuk e di kur do mbaroj.
Dion te filloj te shkruaj me hollesi per dashurin nuk e di kur do mbaroj.
sy engjellja- Anetare aktiv
-
Numri i postimeve : 423
Registration date : 22/06/2008
ok ok mjafton por pashe qe kishe shkruar se dashuria e forte per mua eshte vetem miqesi prandaj se kapa mire...per ty me vjen keq qe ke ngel pak e zhgenjyer nga dashuria sepse e ke kuptuar vertet ca do te thote te dashurosh...
Ndonjehere nese kerkon te qash,kerkome mua,ndoshta nuk mund te te bej te qeshesh,por mund te qaj bashk me ty...
Ndonjehere nese do te shkosh ne largesi kerkome mua,ndoshta nuk mund te te ndal,por mund te vij me ty...
Ndonjehere nese nuk deshiron te flasesh me aske,perseri kerkome mua,mund te hesht para teje deri ne pafundesi...
Ndonjehere nese do te shkosh ne largesi kerkome mua,ndoshta nuk mund te te ndal,por mund te vij me ty...
Ndonjehere nese nuk deshiron te flasesh me aske,perseri kerkome mua,mund te hesht para teje deri ne pafundesi...
lina-girl- Anetare aktiv
-
Numri i postimeve : 222
Registration date : 24/06/2008
ty mer ...shi si ben ...
hihihi,e bukur esht,prandaj e shkrova...
hihihi,e bukur esht,prandaj e shkrova...
lina-girl- Anetare aktiv
-
uau edhe 1 qift tjeter ketu ne forum.
-
jo mi une dhe lina njihemi prej kohesh jemi thjesht shoke te mile... apo jo lina?sy engjellja shkruajti:uau edhe 1 qift tjeter ketu ne forum.
pooo,shok te mil shum
lina-girl- Anetare aktiv
-
Punet e mira behen ngadal..... se dhe une e Xhulioja thjesht shok te mir kemi qene..... prandaj ksaj pune si dihet
-
Na besoni se nuk rrejm une e Xhulia pastaj ju dojm te miren prandaj fasim kshu
-
ca doni mer ju do na lidhni me zor...hihihi...e dime vete kete pune une dhe lina...se i jane vene gjithe chati me 15 vete ne shpine per te me pranuar dhe sme ka pranuar...ca ti them une...tani jemi shoke....pastaj me mire keshtu se une jam ne itali dhe lina ne maqedoni gati dhe s'ka lezet qe te jetojme larg njeri-tjetrit keshtu qe me mire keshtu
:D:D jo jo s'eshte pergjigje e mire kjo... edhe une e kam larg te dashurin edhe Xhulio me sy_engjellen :P:P:P:D
Si ban dioni demek se nuk kam qef me u lidh...hihih.Tesh perfundimisht dioni me linen duan te lidhen me njeri-tjetrin.edhe ka maru ky muhabet.hihihih
une shoh veten time dhe veproj si te me duket e drejte pastaj te tjeret i bejne vete llogarite e vetaxhuliaDi shkruajti::D:D jo jo s'eshte pergjigje e mire kjo... edhe une e kam larg te dashurin edhe Xhulio me sy_engjellen :P:P:P:D
shikoje kete tani ehehhe.......
i must have been born under the lucky star 2 find a friend as nice as u are...and i'll promise follow the rainbow until the end if u promise 4ever 2 be my friend...
i must have been born under the lucky star 2 find a friend as nice as u are...and i'll promise follow the rainbow until the end if u promise 4ever 2 be my friend...
lina-girl- Anetare aktiv
-
hmmmmmmmmmm ......xhulio
lina-girl- Anetare aktiv
-
Faqja 5 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics